Izzivi kontrastivnega jezikoslovja (Založba Univerze v Ljubljani, 2021)
Monografija Izazovi kontrastivne lingvistike obravnava jezikovne stike med hrvaščino in slovenščino, tako z vidika kontrastivnega jezikoslovja, sociolingvistike in korpusnega jezikoslovja kot tudi z vidika učenja/poučevanja teh dveh jezikov od osnovnošolske do univerzitetne ravni.