Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije (Založba Univerze v Ljubljani, 2018)
V interesu zavarovanja intelektualne lastnine in predvsem v interesu dejavnosti Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani objavljamo obsežno raziskavo EKO-muzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije v Žalcu, ki želi predvsem čim bolj celovito in celostno informirati zainteresirano javnost za delo na tem projektu. Najprej je objava pripravljena v elektronski obliki, nato pa sledi v bistveno razširjenem obsegu še klasična – »papirnata«.