Spodbujanje inovativnih učnih okolij pri učenju in poučevanju študentov tehniških fakultet (Založba Univerze v Ljubljani, 2025)
Učbenik je namenjen visokošolskim učiteljem UL, ki želijo preskusiti nove metode poučevanja, prilagoditi in nadgraditi svoje prakse ter posledično tudi aktivno sodelovati v sodobnem izobraževanju sodobnih generacij inženirjev preko sodobnih oblik poučevanja. Delo je nastalo z raziskovanjem inovativnih učnih pristopov, ki temeljijo na vključevanju umetniške izkušnje in oblikovalskega mišljenja, in njihov vpliv na študente tehnike (elektrotehnike, strojništva, kemije in kemijske tehnologije, biotehnike, grafičnega oblikovanja, pomorstva in prometa). Študenti so preko vključevanja umetnosti in oblikovalskih pristopov v učne načrte tehniških vsebin spoznavali različne vsebine zelenega prehoda kot ključnega koraka k bolj trajnostni in okolju prijazni prihodnosti.