Gradiva iz Matematike 3 za študente Gradbeništva (MA) - Jesenko, Martin (2023)
V tej zbirki je zbrano nekaj gradiv iz predmeta Matematika 3, ki ga poslušajo študentje magistrskega študijskega programa Gradbeništvo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. Temelji na izvedbah tega predmeta v akademskih letih 2021/22 in 2022/23. Razdeljena je na dva dela. V prvem delu so zbrane računske naloge. Tiste, ki so bile rešene v okviru vaj, praviloma vsebujejo tudi rešitve, preostale, ki so namenjene samostojnemu delu, pa imajo odgovore. Svoja gradiva so mi prijazno odstopili kolegi, ki so izvajali vaje v preteklih izvedbah: Ganna Kudryavtseva, Marjeta Škapin Rugelj in ostali. Drugi del sestavljajo primeri rešenih kolokvijev in izpitov.