Zbirka nalog in vprašanj iz kemije z rešitvami: Za študijske smeri biotehnologije, mikrobiologije ter živilstva in prehrane – dopolnjena izdaja - Prislan, Iztok (2024)
Pred vami je zbirka nalog in vprašanj pri predmetu Kemija, ki so jih študenti in študentke reševali v preteklih šolskih letih. Gradivo sem pripravil v okviru ukrepa RSF A.II.1: Uporaba in razvoj odprtih učnih gradiv na UL v luči spodbujanja njihovega soustvarjanja s študenti. Želim vam veliko uspeha pri reševanju nalog. Iztok Prislan, avtor